Marion


Wie ben ik, Marion Slop

Sinds in 1991 mijn interesse in massage was gewekt heb ik veel cursussen en opleidingen gevolgd.
Intuitieve Massage, Sportmassage, Haptische massage, Oosterse en Westerse technieken, Pulsing technieken op organen en op chakra’s, manuele lymfedrainage, Aqama op een warm waterkussen, Bindweefselmassage, Cranio Sacraal werk, Guasha.

In 2017 start ik opnieuw mijn eigen bedrijf Massagewerken op. Na een aantal jaren full-time moederschap en voluit als verpleegkundige te hebben gewerkt, met daarnaast de nodige levensbagage, merk ik dat ik mijn missie als ZZP’er nu meer body kan geven dan ooit te voren.
Met mijn bedrijf wil ik mensen helpen die iets goeds willen doen voor hun lichaam en hun leven. Een gezondere leefgewoonte aannemen gaat gemakkelijker met wat steun. We hebben een werkelijke motivatie nodig. Ik kan je coachen die motivatie te vinden in jezelf, zodat je gemakkelijker een gezondere leefstijl aanneemt.
Een massage ontspant en verzorgt je lichaam; je voelt je prettig en je hebt zin om fitter, gezonder en meer ontspannen te leven. Meer bewegen en meer ontspanning is gezonder voor je lichaam dan stress, een zittend bestaan en rennen of gehaast in de file staan. Een massage en een beetje stimulans, is dan net het steuntje in de rug om te gaan (of te blijven) bewegen.
Een massage van mij biedt je meer dan een uurtje diepe ontspanning, ik help je te verdiepen in jouw ontspanning. Bijvoorbeeld met de Aqama ‘warm water kussen massage’, dat is pure verwennerij en het laat je stilstaan bij dat wat echt belangrijk voor je is.